All about prints

Eén van de trends deze zomer op fashiongebied zijn prints. Je ziet ze overal en ik word er altijd zo vrolijk van. Het gaat van de klassieke streep, tot fruit en stippen. Ik ging langs bij een aantal winkels en zette de mooiste prints op de foto.

De streep
img_8343

De klassieker onder de prints is natuurlijk de streep. Die blijft altijd mooi en komt ook in ieder seizoen altijd weer terug. Zeker bij een blouse vind ik vooral een blauw-witte streep altijd goed. Deze blouse is van Maison Scotch en het leuke is dat deze 2 prints combineert, de klassieke blauw-witte streep met daarop oogjes gestikt. Heel origineel en mooi. Print op print eigenlijk.

Grafisch
fullsizerender-144

Wat je tegenwoordig veel ziet, en niet alleen bij kleding, maar ook op bijvoorbeeld allerlei woonproducten, zijn de grafische prints. Het mooie vind ik hieraan dat het van dichtbij heel druk lijkt, maar van de verte toch een soort rust uitstraalt. Eigenlijk zijn het kunstwerkjes. Dit jurkje is van Goa en heb ik gekocht bij Conceptstore Make my day in Nijmegen. Zij hebben dit model blousejurkje ieder jaar weer in nieuwe prints. Ieder voorjaar trakteer ik mezelf op een nieuw jurkje, dus na een donkerblauw jurkje met gele veertjes van vorig jaar heb ik dit jaar gekozen voor een rood jurkje met grafische print.

De bloem
img_8341

Groot favoriet van mij, naast de streep, is de bloemenprint. In alle soorten en maten, verschillende kleuren en op allerlei kledingstukken vind je deze print terug. Vaak denk je bij prints aan een shirt, topje, jurkje, en niet zo snel aan prints op je broek. Daarom is juist dit broekje van Sissy-Boy een grote favoriet van mij. Zo’n lekker luchtig broekje, in een mooie kleur en goed te combineren met bijvoorbeeld een wit, basic shirtje. Deze staat bovenaan mijn fashionverlanglijstje van deze zomer.

De stip
img_8346

De stip is eigenlijk een ondergeschoven kindje, terwijl deze print zó mooi is! Toch zien we ‘m nog niet veel in het straatbeeld. Vandaar dat ik de stippenprint toch even in het zonnetje wil zetten. Deze mooie top heb ik gekocht bij De Bijenkorf en is van het merk Comma. Hij was er ook in andere kleuren, maar ik ben toch weer gevallen voor de klassieke donkerblauw-wit combinatie. Het is sowieso altijd fijn om een aantal mooie tops in je kast te hebben, en dan al helemaal met zo’n mooie stippenprint. Dus heb je geen zin in de standaard streep of bloem, kies voor de stip!

Fruit
img_8344

Dat je niet altijd heel serieus en ingetogen gekleed hoeft te gaan bewijst deze trui van Tommy Hilfiger. Supermooi uitgevoerd met geborduurde stuks fruit, ik werd helemaal blij toen ik deze trui zag liggen. Dus ook in het najaar gaan we gewoon door met het dragen van prints!

Van welke print ben jij helemaal fan? Laat het me weten via berichtvanbets@gmail.com