Extra blog – shoppen in Eindhoven

Tijd voor een extra blog op dinsdag! Na onze vakantie in Slovenië heb ik nog een aantal weken vrij en plan ik altijd leuke dagjes weg. Zo stond afgelopen vrijdag een shopdagje in Eindhoven op de planning met mijn moeder en zusje. Een zeer geslaagde en gezellige dag, vandaag in deze extra blog laat ik jullie zien wat de buit was!

img_9502

We begonnen ons shopdagje met een kop koffie en een taartje bij SissyBoy, op de bovenste verdieping van de Blob. Leuk zitten daar en lekkere koffie. Vervolgens natuurlijk nog even uitgebreid door de SissyBoy gelopen en uiteindelijk een superleuk kraamcadeautje gekocht voor een vriendin:

Naast de kinderafdeling op de eerste verdieping natuurlijk ook uitgebreid de nieuwe damescollectie bekeken én een leuk korte broekje gescoord in de sale. Dus de zon mag nog wel even gaan schijnen deze zomer, dan kan ik ‘m nog aan. Overigens ook nog een zeer leuke regenjas gezien bij SissyBoy (volgens mij van het merk Rain, weet het niet helemaal zeker meer). Deze staat in ieder geval op mijn verlanglijstje van komende herfst.

Na de SissyBoy even bij de Etos geweest en een nieuwe lippenstift/lip paint gekocht van L’Oréal, ik had deze gezien in een tijdschrift. Het is een matte stift, zonder dat het plakt of een sterke geur heeft. Ik merk dat ik steeds vaker een kleurtje op mijn lippen smeer, normaal altijd de chubby sticks van Clinique, nu was ik benieuwd naar deze.

fullsizerender-166

Natuurlijk is een dagje Eindhoven niet compleet zonder een bezoekje aan de Bijenkorf, zó blij dat hier nog een filiaal zit. Een van mijn favoriete merken is Selected Femme, en ook nu was hun nieuwe collectie weer smullen. Met name de combinatie wit met groen vond ik mooi. Zo viel ik als een blok voor dit jurkje, groen/wit gestreept en van katoen. Leuk met blote benen en mijn nieuwe TOMS espadrilles of een sandaaltje.

Ook nog even op de woonafdeling gekeken bij de Bijenkorf, waar ze veel Scandinavische merken verkopen, en dat is precies de stijl waarin ons huis is ingericht. Zoals je misschien eerder hebt kunnen lezen zijn wij druk bezig met zoeken naar mooie werken voor aan de muur, en ook het trapgat naar de eerste verdieping is nog erg wit en leeg. Daar heb ik het volgende op gevonden:

fullsizerender-164

Deze zes prisma wandhangers gaan wij bevestigen aan de muur en in ieder object komt een airplantje te hangen. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat. Eerst nog even zes mooie airplantjes uitzoeken en dan laat ik snel het resultaat zien!

Na de Bijenkorf was het tijd voor een lunch. We hebben heerlijk in de tuin van Berlage (Kleine Berg) genoten van een lekker broodje. Écht een tip wanneer het mooi weer is, in deze tuin is het heerlijk toeven. Na de lunch zijn we tot slot nog naar enkele winkels in de Kleine Berg geweest, dit blijft toch mijn favoriete straatje in Eindhoven.

Mijn laatste aankoop is misschien wel de mooiste van de dag: een trui van het merk Minimum, gekocht bij Label (zó’n leuke winkel!!). Deze kleur schijnt helemaal dé kleur te worden komende winter én de winter van 2019 en ze noemen hem ‘asroze’.

Ik hoop dat jullie deze extra blog van mijn shopdagje leuk vonden.
Tot vrijdag, dan staat er zoals altijd om 12:00u weer een nieuwe blog voor jullie klaar!
Liefs VANBETS