Mijn fashion-favorieten dit voorjaar

Na inmiddels bijna 9 maanden zwangerschapskleding gedragen te hebben, heb ik veel zin in komend voorjaar. Éindelijk weer mijn eigen kleding aan, aangevuld met wat nieuwe items. Omdat ik van plan ben borstvoeding te geven, zal ik zeker in het begin, toch nog rekening moeten houden met mijn kleding. Ik ga vast wel wat voedingstops aanschaffen, maar ik hoop het vooral te doen met wat nieuwe kledingstukken. In mijn blog van deze week laat ik jullie zien wat ik gevonden heb!

De eerste week
Ik ga ervan uit dat ik de eerste week veel op bed zal liggen en zitten, dus dan is comfortabele kleding wel heel fijn. Ik denk hierbij aan een pyjamashortje met een (voedings)top, en een lekkere badjas of kimono voor als ik opsta. Love stories heeft mooie shorts, wel aan de dure kant. Een goed alternatief zijn de pyjamashorts van America Today.

Mocht het nog wat kouder zijn en ik wil even het bed uit, dan is een lekkere badstof badjas een goed idee, bijvoorbeeld deze van Bijenkorf Home. Ook heel leuk is een mooie kimono, zorg ervoor dat deze van 100% katoen is, om zweten tegen te gaan. Deze is van Essenza en hangt inmiddels in mijn kast!

Na de eerste week – het bloesje
Het voorjaar is echt de tijd van de bloesjes, en dit lijkt me nou ook ideaal voor het geven van borstvoeding. Voedingstopje eronder en het ziet er al snel leuk uit. Je kunt ervoor kiezen om het bloesje open te laten hangen, of je knoopt ‘m dicht op het moment dat je geen borstvoeding hoeft te geven. Ik vond deze twee bloesjes van Levi’s en Selected Femme. Lekker fris en perfect voor het voorjaar.

De jurk
Ook (vroeg) in het voorjaar kan het al behoorlijk warm zijn en dan is een jurkje bij mij favoriet. Lekker makkelijk, lekker luchtig en goed te combineren met een sandaaltje of sneaker en een mooie zonnebril. Zeker met borstvoeding is het wel essentieel dat het jurkje knoopjes heeft die je open kunt maken wanneer het tijd is om te voeden. je kunt ervoor kiezen om onder je jurkje een voedingstop te dragen, maar alleen een voedingsbh kan ook.  Heel hoog op mijn wishlist staan deze twee jurkjes van Fabienne Chapot en Selected Femme.

De pantalon met elastieken band
Voordat ik zwanger was had ik maat 34/36, hoe zal dit straks zijn? Ik heb geen idee en gek genoeg maak ik me er niet heel druk over. Ik zie het wel. Het zorgt er wel voor dat ik nu nog heel even wacht met shoppen, omdat het zonde zou zijn als ik alles een maatje te klein koop. Na de bevalling is mijn buik natuurlijk niet meteen weg en dan lijkt het me heerlijk om mooie pantalons te dragen met een elastieken band. Goed te combineren met een sandaaltje en een basic top. Scotch & Soda en Fabienne Chapot hebben prachtige pantalons in hun voorjaarscollectie.

De schoen
Ze zijn allebei al voorbijgekomen in de rubriek ‘Moois van …’, op mijn wishlist van komend voorjaar en komende zomer staat een prachtige sneaker van Nubikk en een sandaaltje van Fred de la Bretoniere, in de mooie kleur olijfgroen. Ook met deze aanschaf wacht ik even tot mijn bevalling, het schijnt zo te zijn dat je schoenmaat kan veranderen na een zwangerschap.

Accessoires
Áltijd goed, mooie accessoires om je outfit helemaal af te maken. Groot favoriet bij mooi weer is een mooie zonnebril. Vorig jaar was ik blij verrast door de collectie bij &Other Stories en heb ik daar een zonnebril gekocht. Ooit wil ik toch ook nog wel een écht mooie zonnebril, bijvoorbeeld deze van RayBan.

Ik ben geen sieradenmeisje, maar een mooi subtiel kettinkje of armbandje vind ik erg mooi. Ik ben van plan om na de geboorte van ons meisje mezelf te trakteren op een gouden kettinkje van Orelia met de eerste letter van haar naam. Omdat ik nog een cadeaubon van de Bijenkorf had liggen, heb ik mezelf een mooie nieuwe tas van Shabbies cadeau gedaan. Heel blij mee!

Dit waren mijn fashion-favorieten van komend voorjaar. Laat die zon maar komen! Bedankt voor het lezen en een heel fijn weekend!
Liefs VANBETS