Moois van … april!

img_7855

  1.  In april liep ik weer eens binnen bij mijn favoriete schoenenwinkel in Nijmegen, Coef, en zag deze superleuke sandaaltjes van Lazamani. Vooral de gele vind ik mooi, goed te combineren op mijn werk onder een jeans en op vakantie tijdens een etentje of een wandeling. Ze staan op mijn lijstje voor komende zomer!
  2. Vanwege de vele geboortes om ons heen ben ik extra alert op leuke kraamcadeautjes. Zo zag ik op de site van grasonderjevoeten.nl deze lekker zachte octopus. Een keer iets anders dan een konijn of knuffelbeer. Op deze site vind je trouwens veel andere leuke knuffels en cadeautjes.
  3. Nu de basis klaar is in ons huis, begint nu het leuke werk: de aankleding. Graag willen we een mooie verzameling kunst, foto’s en tekeningen aan de muur hangen. Deze foto van homeyohmy.com staat op mijn moodboard op Pinterest. Een mooie verzameling tekeningen, in verschillende lijsten. We gaan ermee aan de slag!
  4. Op de lange Hezelstraat in Nijmegen zit sinds kort lunchbar De Viking. Ik bestelde er een salade en hij was heerlijk. Echt de moeite waard. Én ’s ochtends zit je er buiten heerlijk in het zonnetje.
  5. Moestuinieren is weer helemaal terug, dit is duidelijk terug te zien in de winkels. Bijna iedere winkel verkoopt in deze tijd wel zaadjes, potjes en plantjes. Bij Sissy-Boy zag ik deze wel heel erg mooie zakjes van de klaproos, bijenmix, vlinderbloemen en zomerbloemen. Bijna zonde om open te maken. Ook heel leuk als cadeautje aan een tuinliefhebber.
  6. Juist wanneer het weer mooier wordt ben je soms je jeans wel een beetje zat. Een heel goed alternatief is de pantalon met motief. Zit lekker luchtig en vanwege het motief volstaat een simpele top al. Maak het af met een mooie loafer. De set op de foto vond ik op de blog van erikathomas.com
  7. Hoe leuk zijn deze zeepjes? Ze zijn van Vice & Velvet en te koop via Etsy. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, bijvoorbeeld Rose Geranium en Patchouli-Macadamia.
  8. Wanneer ik een gedichtje lees van JIP ga ik altijd glimlachen, zo simpel en zo mooi. Dit invulboek voor alle ervaringen rondom de zwangerschap en geboorte lijkt me een feest om in te vullen, zeker omdat er ook veel lieve en inspirerende gedichtjes in te vinden zijn. Het boek kost €25 en te koop op www.gewoonjip.nl