Moois van … februari!

Het is weer de laatste vrijdag van de maand, dus tijd voor …
‘Moois van … februari!’

01) Zoals jullie hebben kunnen zien en lezen in mijn verjaardagsshoplog kreeg ik van mijn zussen een prachtig vaasje van Hella Duijs cadeau. En mét bloemen van mijn favoriete bloemist is het vaasje nóg mooier! Echt een feestje om naar de bloemist te wandelen en een paar mooie bloemen uit te zoeken. Twee of drie bloemen zijn genoeg. Vooral de wat fellere kleuren vind ik mooi combineren bij het mintgroen van het vaasje, bijvoorbeeld roze of oranje.

02) Wat ik al aan zag komen is ook een feit; voor ons kleine meisje shoppen is zó leuk. Nog veel leuker dan voor mezelf, en dan moet ze nog geboren worden. Online ontdekte ik een heel mooi merk: Organic Zoo. Ik bestelde een okergele trui die ze straks kan dragen in de nazomer/herfst. Ik kan niet wachten!

03) Al langer staat een nieuw tasje op mijn verlanglijstje, en dan het liefst in een klein formaat en van leer. En ik heb ‘m gevonden denk ik! Bij de Bijenkorf zag ik deze tasjes hangen van Shabbies, Fred de la Bretoniere. In verschillende kleuren, maar ik vond deze roestbruine kleur het mooist. Het is een kleur die ik nog niet heb, maar die wel perfect combineert met allerlei andere kleur is en leuk is in eigenlijk alle seizoenen. 1 nadeel: hij is duur! Maar gelukkig heb ik nog een cadeaubon van de Bijenkorf, dus ik denk dat ik deze in ga zetten.

04) Van mijn zussen kreeg ik deze ‘aftelbox’ tot de bevalling met vanaf week 30 iedere week een cadeautje. Echt zo leuk bedacht en zo fijn als je mensen in je omgeving hebt die je zo goed kennen en leuke dingen bedenken! Inmiddels heb ik mijn eerste cadeautje uit mogen pakken, een Viva Mama. Ben heel benieuwd wat er verder nog allemaal in zit.

05) Zoals jullie wel weten is Sissyboy één van mijn favoriete winkels. Omdat ik de kleding nog even moet laten hangen (al zag ik wel een hele leuke nieuwe tropische print, roze met groene palmbladeren), kijk ik vooral naar de Home collectie en zag ik deze okergele sprei met libelles. Ik heb ‘m gekocht en gebruik hem nu om lekker onder te kruipen ’s avonds op de bank, en straks kan ik ‘m ook gebruiken om onze kleine in te wikkelen als we op pad gaan, of als we lekker samen op de bank zitten.

06) Ontbijtjes zijn mijn favoriet! Hoe zoeter, hoe beter. Thuis maak ik regelmatig yoghurt met granola en havermout met appel en kaneel. Als ik buiten de deur ga ontbijten, pak ik wat meer uit. Tijdens onze stedentrip in Breda (volgende week een hele blog hierover) kwamen we terecht bij ‘Sowieso’, een superleuk koffietentje waar ze heerlijke ontbijtjes serveerden. We bestelden ieder yoghurt met granola en vers fruit, een croissantje met jam en boter en een bananenbroodplankje. Genieten!

07) Ieder seizoen kijk ik weer in mijn kleding- en schoenenkast en maak ik de balans op. Na maanden zwangerschapskleding gedragen te hebben en vooral mijn Timberlands omdat ze zo comfortabel zijn, kijk ik er enorm naar uit om weer te shoppen voor het voorjaar en een paar mooie nieuwe items te kopen. In Breda kwam ik schoenen tegen en ik ben er verliefd op geworden! Ik zie het al helemaal voor me; mooie jeans, simpel wit shirtje, subtiel kettinkje en dan deze schoenen als eye-catcher. Ze zijn van Nubikk, een voor mij nieuw merk. Alleen waarom is alles wat ik mooi vind altijd zo duur?!

08) Wanneer ons kindje straks geboren is, vind ik dat ik wel een cadeautje verdien. Ik zag wederom in Breda deze heel mooie en subtiele kettinkjes van het merk Orelia London, en ze zijn verkrijgbaar met alle letters van het alfabet, in goud en zilver. Lijkt me zo mooi, een gouden kettinkjes met de eerste letter van ons meisje. Nog heel even geduld hebben.

 

Dit waren mijn 8 favorieten van de maand februari. Óp naar maart.
Bedankt voor het lezen van mijn blog en een heel fijn weekend!
Liefs VANBETS