Moois van … juli!

Het is weer de laatste vrijdag van de maand, dus tijd voor:
‘Moois van … juli!’

Ik ben weer terug! Mijn laatste blog, ‘Moois van … april’ stond 27 april online, maar het mooiste van april moest toen nog komen! Een dag later, op 28 april, is onze lieve dochter Doris geboren. Inmiddels zijn we alweer bijna 3 maanden verder en het gaat heel goed met ons! We genieten volop en we zitten behoorlijk op een roze wolk, maar het wordt ook tijd om de draad van werken en bloggen weer op te pakken. Aan mijn blog zal niks veranderen, ik blijf schrijven over alles wat mij inspireert en waar ik blij van word, al zal het iets vaker over kinderen en het moederschap gaan dan voorheen. Iedere vrijdag om 12:00u staat er een nieuwe blog online, iedere laatste vrijdag van de maand is dat de ‘Moois van …’ Fijn om weer terug te zijn en veel plezier met ‘Moois van … juli!’

01) Ik merkte het al toen ik zwanger was en nu nog meer: shoppen voor ons kleine meisje is het állerleukst! Naast de Prenatal, Hema en de Bijenkorf vind ik het ook leuk om andere merken te ontdekken en één van mijn ontdekkingen deze maand is het merk MUSenMOOS. Zij hebben een leuke shop op Etsy en als je ze via Instagram volgt blijf je op de hoogte van alle nieuwe producten. Hun jumpsuits zijn echt geweldig (nu ook met korte broek), maar ook hun bijtringen met oren en speenkettingen zijn heel mooi. Ook erg leuk en origineel om als kraamcadeau te geven.

02) Iedere maand kies ik voor de ‘Moois van …’-blog een quote die centraal heeft gestaan voor mij die maand. Deze keer heb ik gekozen voor: ‘You are my sunshine’. Dit slaat natuurlijk op onze dochter, die meteen bij ons hoort alsof het nooit anders is geweest. Zo bijzonder! We genieten volop van haar en ze is het zonnetje in huis, zeker nu ze steeds meer begint te lachen.

03) Nu het al maanden (!) lekker zomers weer is, speelt het leven zich veel buiten af. Wat is er fijner dan lekker chillen in eigen tuin. Met deze strandstoel van Maisons du Monde komt dat helemaal goed! Het is de Copacabana, hij kost €160 en ziet er lekker zomers uit!

04) Speelgoed opruimen in stijl met deze opbergmand met mooie pompoms. Hij is van het merk LaFrau en wederom gezien op Etsy. Ook heel leuk om bijvoorbeeld alle knuffels van je kleine in te bewaren. Heel praktisch is hij misschien niet, er kan niet heel veel in, maar leuk is ‘ie zeker. En dat is toch minstens zo belangrijk!

05) Afgelopen maand gaf ik mijn zwangere schoonzusje dit boek cadeau, inclusief een mooi cocktailglas en lekker flesje limonade. Het is het boek Limonade van uitgeverij Snor. Ik weet nog dat ik tijdens mijn zwangerschap op een gegeven moment wel uitgekeken was op mijn vaste drankjes (de vlierbloesemsiroop kwam bijna mijn neus uit) en dan is dit boek met lekkere drankjes echt een uitkomst. En door het in een mooi glas te schenken drinkt het toch ook nét iets lekkerder.

06) Onze Doris is gezegend met een flinke bos haar, dus over een tijdje mogen we aan de slag met elastiekjes, haarbandjes en speldjes. Deze leuke mini haarspeldjes zag ik voorbijkomen op de site van De Gele Flamingo (één van mijn favoriete sites) en zijn van het merk vanPauline. Je kunt ze ook bestellen op haar eigen website (winkelvanpauline.nl). Het ideale 5 december cadeautje, ben benieuwd hoe lang haar haren dan zijn. Ik houd het in gedachten!

07) Via ‘Het Plantenboek’ van Katie Scott kwam ik op haar site terecht (katie-scott.com) en zag ik dat ze een aantal prenten ook los verkoopt. Deze prent van een waterlelie vind ik echt prachtig, die nerven zijn zo gedetailleerd weergegeven, heel mooi. Omdat wij binnenkort een nieuwe boekenkast krijgen met allemaal vakken op verschillende hoogtes over de hele muur in de woonkamer, lijkt me deze prent een mooie aanwinst voor in deze kast.

08) Mijn laatste favoriet van de maand juli is dit badboekje van Wee Gallery. Het lijkt een normaal zwart-wit boekje voor in bad, maar dat is het niet! Wanneer de bladzijdes in aanraking komen met water krijgen ze een kleurtje. Ik denk dat Doris dat straks heel leuk gaat vinden, omdat ze het nu al leuk vindt om boekjes te bekijken én ze badderen heerlijk vindt. Wederom een heel leuk kraamcadeautje.

Dit waren ze weer, mijn acht favorieten van de maand juli. Ik hoop dat jullie wat ideeën en inspiratie op hebben gedaan. Fijn weekend en tot volgende week, dan staat er om 12:00u weer een nieuwe blog voor jullie klaar.

Liefs VANBETS