Moois van … maart!

Het is weer de laatste vrijdag van de maand, dus tijd voor:
‘Moois van … maart!’

01) Ik hou van mooie designstoelen en omdat mijn Eames is verhuisd van mijn werkkamer naar onze babykamer, was ik op zoek naar een nieuwe. Ik denk dat ik ‘m gevonden heb! Wat zo fijn is aan mijn werkkamer is dat dit echt een plekje voor mezelf is dat ik kan inrichten hoe ik ‘t wil, zonder rekening te houden met de rest van onze inrichting (en mijn vriend). Deze OMG velvet chair van Zuiver is zó mooi, vooral in de kleur poeder roze.

02) Deze maand kocht ik de eerste stappers voor ons meisje. Haar eerste Mockies. Geen idee of ze deze ook echt gaat dragen of dat het voornamelijk sokjes zullen zijn, maar deze mooie schoentjes waren in de sale en ik kon ze niet laten staan. Op dit moment hebben ze een mooi plekje gekregen op het plankje boven de commode.

03) Als je mijn blog hebt gelezen over onze stedentrip naar Breda heb je al kunnen lezen dat ik fan ben van het merk (en de winkel) Yaya. Ik was op hun site aan het neuzen en kwam deze handige kraag tegen, ideaal voor onder een trui, zonder dat er verder een hele blouse in de weg zit. Mijn zusje heeft deze ook en hij bevalt haar echt goed, dus misschien maar eens een online bestelling plaatsen. En wanneer ik straks weer op de been ben na mijn bevalling en mijn oude maat weer terug heb, ga ik snel een kijkje nemen bij hun nieuwe shop in Nijmegen.

04) Ik zie het steeds meer om me heen, de polaroid camera is weer terug. En het heeft gewoon iets heel leuks, spontaan een foto maken van een leuk moment en je ziet meteen het resultaat, zonder eindeloze fotoshop, filters en selecties. Mijn goede Canon camera blijft natuurlijk mijn favoriet voor het schieten van de écht mooie plaatjes, maar deze Fujifilm polaroid camera zou een leuke aanvulling zijn.

05) Ook in maart ben ik natuurlijk weer aan het shoppen geweest voor ons meisje en een hele leuke online shop is littlejet.nl. Zij maakt baby- en kinderkleding met de hand, en van verschillende mooie stoffen maakt ze broekjes, jurkjes, shirts, slabbetjes en haarbandjes. Ik ben heel benieuwd naar de pasvorm en heb een mintgroen broekje met bloemetjes, een roze haarbandje en een slabbetje met diertjes erop besteld. Heel blij mee!

06) Nu ik 35 weken zwanger ben probeer ik nog steeds in beweging te blijven en dagelijks een rondje te wandelen. De ene keer is dat naar het stembureau, dan weer halen we een ijsje bij mooi weer of ik loop naar de kapper. Ik kijk er ook erg naar uit om straks met de kinderwagen dagelijks een wandelingetje te maken. Een van de leukste bestemmingen (en gelukkig zit dat dicht bij waar we wonen) is de kinderboerderij in het park.

07) Nu ik verschillende leuke webshops voor kinderen volg via Instagram, bijvoorbeeld ‘De Gele Flamingo’, ‘Mevrouw Aardbei’ en ‘Studio Noef’, zie ik natuurlijk heel veel leuk speelgoed voorbij komen. Zo kwam ik laatst deze badspeeltjes tegen van Tikiri, ik vind ze zó leuk. Ze zijn gemaakt van natuurlijk rubber en zijn verkrijgbaar als giraffe, krokodil, zebra, nijlpaard, leeuw en olifant . Wel wat prijzig, €12,95 per diertje, maar ze zijn dan ook multifunctioneel: te gebruiken als badspeeltje, rammelaar en als bijtfiguur wanneer kindjes last hebben van doorkomende tandjes.

08) Na al maanden in dezelfde setjes zwangerschapskleding rond te lopen en vooral in hetzelfde paar schoenen, heb ik héél veel zin om weer mijn oude voorjaarskleding uit de doos te halen en in de kast te hangen. En zoals altijd bij ieder nieuw seizoen: er mogen wel weer wat nieuwe items bij. Vorige maand zag ik de mooie sneakers van Nubikk, deze maand bekeek ik de nieuwe collectie sandaaltjes van Fred de la Bretoniere en weet ik al welke het gaan worden dit jaar; de leren kruisband sandaaltjes in de kleur olijfgroen. De afgelopen 3 seizoenen heb ik dezelfde gehad in cognac en daar heb ik zó fijn op gelopen, dat ik weer voor deze sandalen ga. Nu nog even afwachten of ik na mijn bevalling nog steeds maat 37 heb, en dan: bestellen maar!

 

Dit waren mijn acht favorieten van de maand maart. Óp naar april!
Bedankt voor het lezen en een heel fijn weekend!
Liefs VANBETS