Moois van … november!

Het is weer de laatste vrijdag van de maand, dus tijd voor:

Moois van … november!

01) Ik verzamel prenten en geef deze een mooi plekje in mijn huis. Nu we sinds kort een nieuwe boekenkast hebben met heel veel vakjes, mocht ik van mezelf een nieuwe prent uitkiezen voor in de kast. Het is deze illustratie geworden van Kuukeluus, besteld via haar Etsy shop. Ik vind de kleuren van deze prent erg mooi en op de prent staan eigenlijk mijn drie persoonlijke favorieten: een bloemenwinkel, een koffietentje en een boekenwinkel. Meer heb ik niet nodig! (Nou ja, een mooie kledingwinkel mag er ook nog wel bij 😉

02) Als ik ooit nog eens een jongenskamer in mag richten, dan komt dit wandkleed van Sissy-Boy zeker aan de muur. Lief en een beetje stoer tegelijk. Hij kost €24,99.

03) Afgelopen dinsdag vierden mijn vriend en ik ons 3-jarig jubileum en ik gaf hem drie cadeautjes, voor ieder jaar 1. Al vanaf het begin van onze relatie is lekker eten en uit eten een gezamenlijke hobby. Nu we een dochter hebben is uit eten gaan iets lastiger te realiseren, en zorgen we ervoor dat we thuis zorgen voor lekker eten. Inspiratie uit kookboeken is daarom altijd welkom, als cadeau gaf ik hem dit boekje, vol met lekkere lasagnerecepten. Te koop bij Dille & Kamille, tegenwoordig zit deze winkel ook in Eindhoven (en daar ben ik heel blij mee!) Daar hebben ze sowieso een goede collectie kookboeken.

04) Ik drink graag en veel thee en ik was al een tijdje op zoek naar een lekkere witte thee. In de supermarkt was alleen geen enkele witte thee te vinden. Daar is nu verandering in gekomen. Pickwick heeft nu een hele lekkere witte thee, met jasmijn en passiefruit en sindsdien start ik iedere dag op met een grote kop van deze thee. Drink ‘m niet te heet, dan wordt hij wat bitter. Een beetje koud water toevoegen en dat is de thee meteen ook goed te drinken.

05) Mus en Moos is een leuke webshop voor kinderkleding, vooral gespecialiseerd in het maken van sweaters. Van de restjes stof hebben ze nu een leuke nieuwe bestemming gevonden: babyslofjes. Ze zijn zo leuk en handig wanneer het koud is, de slofjes zorgen dat toch voor net wat warmere voetjes.

06) Om maar even in de leuke kinderwebshops te blijven, kennen jullie Just Juul al? Ook heel erg leuk, met onder andere sweaters en onesies in de mooiste kleuren en printjes. Deze gebloemde sweater is prachtig, en heeft alleen nog maar een effen broekje of legging nodig. Door de zachte binnenkant zit deze trui ook nog eens heerlijk.

07) Ik heb een abonnement op tijdschrift Flow en wanneer deze op de mat valt is het echt een feestje. Niet alleen door de inhoud en mooie vormgeving, maar bij ieder nummer zit altijd wel een extraatje. Bijvoorbeeld dit kaartje met de tekst ‘Hoera, het is vandaag’. Deze ligt op mijn nachtkastje en hoewel ik nooit last heb van een ochtendhumeur en meestal vrolijk opsta, werkt het toch als je deze tekst ziet wanneer je wakker wordt. Dan begint de dag toch nog nét wat beter!

08) Mijn zusje werd afgelopen maand dertig en vierde dat bij Nimma in Nijmegen. Erg leuk café met de mooiste én lekkerste taartjes. Deze cheesecake is toch een feestje op je bord?

Dit waren mijn acht favorieten van de maand november. Óp naar december!
Ik wens jullie een heel fijn (Sint?)weekend en tot volgende week.

Liefs VANBETS